22 Şubat 2021 Pazartesi

Labirent-Alexandra Monir

 Labirent, aslında herşeyin bir masal tadında ilerlediği, hani neredeyse Türk filmlerindeki olay sıralamasına göre ilerleyen sabun köpüğü bir kitap.

Labirent-Alexandra Monir

Imogen 7 yıl önce ailesinin İngiltere'de yaşadığı malikanede çıkan bir yangın neticesinde anne ve babasını kaybeder. Koruyucu bir aile tarafından evlat edinilen Imogen, artık 17 yaşındadır ve hayatına New York'ta devam etmektedir. 

Imogen bir gün bir mektup alır ve hem İngiltere'de kalan malikanenin hem de Rockford Hanedanlığı'nın tek varisi olduğunu öğrenir. Hayat işte:) Imogen artık sadece genç bir kız değil aynı zamanda genç bir düşestir ve miras işlemleri için hemen İngiltere'ye dönmesi gerekmektedir. 

Uzun bir yolculuğun ardından doğduğu topraklara dönen Imogen, geçmişin karanlık sırlarıyla yüzleşecek ve çocukluk aşkı Sebastian'la birlikte gerçeği keşfe çıkacaktır. 

Başta da dediğim gibi, çabucak okunan ve edebi değeri olmasa da insanı sıkmayan bir kitap. Seyahate çıkarken iyi bir seçim olabilir. Keyifli okumalar!

4 yorum:

SevKoz dedi ki...

Eski türk fimi tadında:)

MorMidye dedi ki...

Görünce mutlu oldum birden. Çok uzun zaman önce okumuştum bunu. Sıradan bir kitap aslında ama sıkmıyor hiç. Ergen bir tanıdığıma hediye etmiştim sonra, annesiyle birlikte okuyup çok beğenmişler :)

bahar006 dedi ki...

SevKoz, bence de:)

bahar006 dedi ki...

MorMidye, haklısın çok akıcı bir kitap, başlamasıyla bitmesi bir oluyor:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...